Archív pre July, 2007

Sony Ericsson H1i – hybridný koncept od fanúšika

UPOZORNENIE: Informácie v tejto novinke sú iba výplodom fantázie fanúšika SE. Nejedná sa teda o oficiálne potvrdené informácie.

Spoločnosti Sony Ericsson sa na trhu s mobilnými telefónmi bez pochýb darí stále viac. Úspech jej nezaručili iba prístroje z rady Walkmanov, ale aj napríklad tie s funkciou CyberShot (automatické zaostrovanie).

Jedného z mnohých fanúšikov tejto značky napadlo vytvoriť koncept akéhosi “hybridného telefónu”, ktorý by spájal to najlepšie z oboch vyššie uvedených sérií. Výsledkom je Sony Ericsson H1i, ako ho sám autor pomenoval, pričom práve písmeno “H” v názve označuje pojem “Hybrid”.

Tento vysnívaný krásavec by mal mať dotykové tlačidlá, trojpalcový displej s rozlíšením 480×270 pixelov. Nechýba ani fotoaparát s bleskom, ktorý dostal do vienka rozlíšenie 7,2 MPx, čo by už bolo skutočne slušné.

Koncept SE H1i

Zdroj: mobile-review

Spolupráca LG a YouTube

Určite sa vám už podarilo na mobile zachytiť neopakovateľnú situáciu, s ktorou by ste sa radi podelili so zvyškom sveta. Video musíte však najprv skopírovať do počítača a následne ho nahrať napríklad na známy videohosting YouTube.com. Čo tak ten krok s počítačom preskočiť?

Spoločnosť LG nedávno podpísala zmluvu o spolupráci s Googlom, ktorý je vlatníkom YouTube. Toto má umožniť novým telefónom spomínanej spoločnosti nahrávať, prezerať a zdieľať videá priamo v mobile.

Podľa mňa ide o dobrý krok, ktorý prispeje najmä k zábave na cestách, keď ste mimo dosah počítača.

Zdroj: tlačová správa